Printable

Met deze geweldige printable ontvang je een digitaal bestand om zelf uit te printen. Op het eerste A4’tje van deze printable staan 3 ontwerpen om unieke bloemenlichtjes te maken: deze zijn heel mooi om waxinelichtjes in te branden. Met het tweede vel maak je de meest prachtige labels. Leuk voor jezelf, maar ook heel mooi om weg te geven. Dus printen, knippen, plakken en klaar.

De bloemenlichtjes maak je door de stroken te knippen en de korte zijdes aan elkaar te plakken met tape of plakband. Als je het veiliger vindt kan je deze stroken ook rond een glazen potje plakken, om er een kaarsje in te branden. Wil je het helemaal zelf maken kan je ook de ontwerpen overtrekken, natekenen of aanpassen.

De schitterende labels zijn prachtig om aan cadeautjes te hangen of op een kaart te maken. Het is nog persoonlijker om deze zelf na te tekenen op dikker karton. Lukt dat niet: plak het dan op dikker papier.

Op naar een heerlijk voorjaar en genieten van alles wat groeit en bloeit. Heel veel plezier!

TIP: Gebruik de labels bij een juffencadeautje of voor moederdag.

De oude printable met de wenslichtjes is hier te vinden.

Vul hieronder je mailadres in om de gratis printable te ontvangen. Je ontvangt binnen een aantal minuten de printable in je mailbox. Veel plezier! Ik ben benieuwd naar je resultaat. We zouden het erg leuk vinden als je hiervan een foto post op facebook en/of instagram met #kri-eet.