Las even een pauze in
om je hoofd leeg te maken

In de hectische wereld waar we tegenwoordig in leven is het heerlijk om lekker creatief bezig te zijn.

Handmade
with love

Mijn naam is Ella van den Ing, 54 jaar en het gezicht van Kri-eet. Maar dat kan ik niet alleen! Mijn man Ben is er altijd bij tijdens de beurzen. En onze volwassen kinderen Tim, Lisanne en Max helpen met het ontwerpen, de website bouwen, pakketten maken etc. Zo trots en blij met mijn gezin.

Iedere dag ga ik met veel plezier aan de slag. De afwisseling is het leukste. Van mooie teksten handletteren op papier, hout en glas. Pakketten maken, website maken, workshops geven, op leuke beurzen staan tot aan mooie spullen inkopen aan toe die goed bij Kri-eet passen. En als de mensen dan blij worden van de ontwerpen, de materialen en de handgemaakte decoraties is dat top en dat geeft een goed gevoel.

En dat gevoel wil ik dat jullie ook beleven als je voor jezelf of voor een ander iets persoonlijks gemaakt hebt waar je trots op bent en er ook nog complimentjes over krijgt. Ik kom uit een creatieve familie die met weinig middellen de leukste dingen maakte. Het was heel leuk om mee te helpen wat moois te maken waar je helemaal blij van wordt en daardoor is de liefde voor het DIY geboren.

De producten die op de website staan heb ik met liefde uitgekozen of zelf gemaakt. Waardoor de site een unieke en eigentijdse sfeer uitstraalt. Ik hoop dat je dat gevoel met mij kan delen en ook blij wordt van de mooie producten en materialen waar ik mee werk.

Wees trots als je iets voor jezelf of voor een ander hebt gemaakt

— ELLA
ONZE WINKEL

We zijn te vinden op de grote creatieve beurzen door het land heen. Daarnaast kan mijn atelier op afspraak bezocht worden en staat er koffie of thee klaar.

CONTACT

H.P. van der Poellaan 11,
2375XD Rijpwetering,
Nederland

Phone: 0655528905
Email: info@kri-eet.nl